V Rakovníku jsem porodila své tři děti a byla jsem hodně spokojená.Proto jsem se tam vždy vrátila.Teď bydlím ale u Prahy a nevěřím,že bych to tam stihla se 4 děťátkem.Já bych chtěla porodnici jako byla v Rakovníku ( malá a rodinná ) vadí mi velké porodnice v Praze.Připadá mi to tam jako na běžícím pásu.Tak hledám něco tady po okolí... Slaný případně Neratovice... První syn se mi narodil předčasně a z Rakovníka do vezli do Kladna.Mohla jsem za ním až za tři dny a to jsem ještě ležela na pokoji s maminkou co měla miminko u sebe.Bylo to hrozné.Pak má zkušenost v Kladně byla doslova hororová.... ale zase už je to dost let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.