| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kambalo, uz jsem to asi psala, ale na ty neroztazene prstiky pri paseni se fakt vyprdni, to neni poradny ukazatel niceho. Taky na tom u nas bazirovali a mame motoricky fakt bezproblemove deti. Kdyz uz se jarmila pretaci na bricho, tak je sikovna a bude v norme. Nekdy nektere dovednosti nedelaji ne proto, ze by nebyly sikovne, ale proto, ze neprisly, ze by je mohly delat. Bracha naucil kojence cucat si palec u nohy, ze mu ho do te pusy proste strcil, protoze uz by to v tom veku mel delat, nee?!~t~ No a uz to umel. Nase deti tohle taky samotne neodhalily a pak je to nebavilo. A z dalsich dovednosti... treba se nikdy neplazily. Nebo fyzioterapeutka asi ve 3/4 roce, ze uz by syn mel mit zatazenou kojeneckou diastazu na brisku - no mel ji viditelnou snad jeste ve skolkovem veku a dneska nad jeho stavbou tela a motorikou vsichni áchají.
Je fajn, ze davate vojtovku (idealne pokud pri ni deti nervou a ty nad nima ~;)), verim, ze holky jsou nebo budou uplne OK.

S tim odevzdavanim chuvam... v tomto veku jsem mela problem s hlidanim deti kymkoliv. Ale moc jsme to neprovozovali neb byly plne kojene, takze max. nekdy na spani a zminovane povozeni v kocarku a i tehdy jsem trnula, jak budou detatka desne stresovana, kdyz se vzbudi a neuvidi prave muj oblicej. Ale zjevne s tim problem nemely, vystresovana jsem byla pouze ja. ~t~ Jsi dobra, ze to davas! :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.