| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Koulička, je mi to veľmi ľúto ~x~
Ale - nech Ťa uteší, že sa stretnete. NEBO JE.

Ešte Ti skopírujem niečo od L. Byrne: (údajne ako jediná na svete vidí anjelov aj fyzicky)

Před několika lety jsem prodělala druhou klinickou smrt, vystoupila z těla a měla možnost pozorovat duše na cestě k nebi – všechny byly šťastné a dokonale klidné. Žádné slzy, žádný stres. Moc jsem si tenkrát přála v nebi zůstat, ale ještě nepřišel můj čas. Uvědomila jsem si, že ten výlet jsem zažila proto, abych se mohla podělit o své zážitky a pomoci lidem pochopit, že se smrti opravdu bát nemusí. A že nebe je skutečné. Často se děsíme smrti, protože se ­bojíme o ty, které tady zanecháváme.

Ešte niečo z rozhovoru:

Otázka: Často se děsíme smrti protože se bojíme o ty které tady zanecháváme.
Odpoveď: To jsou opět naprosto zbytečné strachy. V okamžiku smrti si uvědomíte, že v nebi toho můžete udělat pro ty, které milujete, mnohem víc, než jste kdy mohli tady na Zemi. Když duše odejde do nebe, je v pozici, kdy může za svou rodinu či přátelé orodovat u Boha mnohem silněji.

Vracejí se někdy duše zemřelých zpátky na zem?

Ano, neustále vidím u lidí duše zemřelých. Před pár dny jsem si třeba v jedné kavárně všimla mladé dívky, která seděla sama u stolu. Byla obklopena anděly a v jejich středu byla duše muže. Jeden anděl mi řekl, že to je její otec, který před pár týdny zemřel. Bylo mi dovoleno slyšet co jí šeptá do ucha: "Jsem v pořádku. Mám tě rád a jsem na tebe pyšný." Věřte, že vaši milovaní jsou s vami, když je potřebujete, ale chtějí aby jste žili dál a naplno. Proto nedovolte, aby smutek ovládl váš život a nepropadejte lítosti.

A na záver pozri ešte na toto - je to tak krásné... ~s~

"Andělé vidí naše tělo, ale daleko víc je zajímá naše duše. DRŽÍ JÍ VE SVÉM NÁRUČÍ , KDYŽ PŘICHÁZÍME NA SVĚT, A NA KONCI ŽIVOTA JI ZASE ODNÁŠEJÍ DO NEBE."

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.