Sice jsem nezaložila rodinu až po třicítce, ale moje dcera k tomu má nakročeno a nevidím to ráda. Faktem je, že plodnost každým rokem klesá a pokud pak přijdou problémy s otěhotněním, tak je každý rok znát. Je rozdíl přijít na to ve 30 nebo v 35. Pokud máš stáleho partnera, se kterým chceš založit rodinu, tak bych tedy neváhala. Já jsem nastavená tak, že pro mě by byl život bez dětí nepředstavitelný a dítě jsem přivedla na svět bez bytu, bez majetku, bez úspor.Stejně už je v tobě zaseté semínko pochybnosti, půjde mi otěhotnět?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.