Chodila jsem ven v jakémkoli počasí kromě extrémního větru, kdy by mohlo na nás něco spadnout. Podle situace buď s deštníkem, nebo v pláštěnce (a strašně Ti závidím ten plášť do deště s těma modrýma městama!).
Jsem outdoorová a chodivá. Chodím furt, s dětmi i bez dětí, dneska jsem podle krokoměru jen malýma pochůzkama po práci v Praze nachodila přes 12 km.
Takovéhle krásně mrholivé počasí mám obzvlášť ráda, protože lidi zalezou a můžu chodit sama. Jestli někdy se chození vyhýbám, tak je to v obzvláště slunečných dnech, to je všude lidí jak ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.