Přesně to vyčíslit nedokážu, musela bych hledat - první dárky jsem totiž koupila už v červnu
Myslím, že to bude přes tebou uváděnou částku, tak 13 - 15000 určitě. Už mám vše, většinu i zabelené a uschované. Radši to nepočítám a počítat nebudu
V zásilkovně mám ještě dva balíčky a hotovo. My jsme doma 2+3: můj starší syn chce poukaz do cykloprodejny na pár tisíc, krom toho si fakt nepřeje nic (takže jako překvápko ještě dostane pár knížek,aby četl, a nějaké funkční oblečení,které potřebuje, paměťovku...). Mladší děti dostanou povětšinou v balíčcích hračky, co si přály, a stavebnice (magformers je pěkná pálka...), každý mazlíka polštářek a knížky... Muž má uchystány tři dárky (jeho specifické mlsání a dvě věci na relax - on totiž už neumí nepracovat a vypnout...). A koupila jsem si teda jeden i pro sebe
a od muže pro mě netuším, kolik stál, to je mimo částku. Kamarádce a jejímu muži a dvěma dětem dárky povětšinou vyrábím jedlé, k tomu domácímu jsem dokoupila medy s ovocem a šípky... Společně pak dostaneme dvě stolní hry... Nakupovat postupně se mi osvědčilo,i v době s napnutějším rozpočtem, u věcí, které nejsou za tisíce to pak nejde ani moc poznat... sesbírávám dárky klidně už od jara, když něco pěkného natrefím... a pak se s tím těším a musím se hlídat, abych to nevytáhla u nějaké jiné příležitosti už přes rok