Přidat odpověď
Libíku: tak jestli jsou pro tebe vánoce o sežrání brsalátu, tak OK, já o tomhle vůbec nemluvila. Popravdě, od někoho jiného by se mne takovýto komentář snad i dotkl, ale mám tě ráda, za ty roky tady vím, že máš svoje "ups and downs" a věřím, že zrovna v tomto období ti není lehko, tak to nebudu dál komentovat.
Pro Kat: nevím, čím to je, možná tím tempem, i když jak píšu, nijak jsem to nehrotila, nehonila jsem se, přesto s přibývajícím věkem asi hůř snáším tlak termínů a taky očekávání, takže tradice, které mají ukotvovat a zklidňovat, jsou mi na obtíž, protože ten tlak zvyšují. Spousta věcí se "musí" nebo "má", aby to prostě všechno bylo tak, jak má být, jak jsme zvyklí. U mne je za tím i nostalgie, že dítě odrůstá, už tam není to těšení se za něj, těšení se na jeho radost z dárků. A možná jsem i dlouhodobě přetažená a už mě unavuje skoro všechno. Od nového roku už mám přichystané pracovní změny, takže by to mělo být s únavou lepší, ale samozřejmě to bude mít finanční následky, tak snad se to nějak utřepe, abych pak zase za rok touhle dobou nebyla zdeptaná z nedostatku financí.
Předchozí