| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no já nevím a musí to studovat ? koneckonců ve 23 letech začínat něco studovat, zvlášť když předchozí pokusy byly ne moc úspěšné, no já nevím, co zkusit rovnou nějakou práci ? anebo doplnit si vzdělání až se "najde"

a co kdyby zkusila si najít v nějakém zařízení pro seniory práci nebo brigádu ?

moje známá asi dělá vlastně něco podobného co si ta slečně možná přestavuje. V domově důchodců, nevím jak se to přesně jmenuje, něco jako "aktivizační pracovník", jako taková "animátorka" pro seniory. Prostě chodí za nimi, povídá si s nimi, sem tam asi i něco zařídí co potřebují, ale hlavně organizuje tam různé akce, prostě stará se o program, zábavu a tak. Není pečovatelka ve smyslu zdravotním nebo hygieny, ale v té aktivizační náplni dne.

Pokud vím nic takového nestudovala, její původní profese je jiná, k tomuhle se dostala náhodou když hledala práci a celkem se v tom nakonec našla. Čímž chci říct že cesty osudu jsou různé, a u spousty prací není nutné něco konkrétně studovat, spousta lidí dělá v oboru na který se nijak cíleně nepřipravovali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.