Mám děti ve střídavce, takže u táty jsou polovinu času. Mladší syn vždycky po příchodu ke mě hlásí "konečně jsem u tebe, konečně se vyspím". Dřív tam se spaním potíže neměl, pak přistavěli novou část domu, ve které mají kluci pokoje a od té doby se mu tam špatně spí. Nemůže usnout, bojí se, prý i slyší kroky, zvuky... Nevím jak mu pomoct, otec se s ním na to téma odmítá bavit, i třeba přestěhování postele do jiného kouta pokoje (geopatogenní zony) mu zamítl... Tak jak mu můžu pomoct? Talisman? Pyramida? Máte nějaké zkušenosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.