Přidat odpověď
Momentálně jsem na KETO já. Potřebovala jsem shodit rychle (čekala jsem, že půjdu na dvojtou operaci).
Takže za mě byl tento postup:
1) V okolí jsem měla spoustu holek/paní, které byly na Cambridge dietě.
2) Ani jedna svá kila nenabrala zpět, protože se začaly stravovat jinak. Nevrátily se zpět ke svým stravovacím návykům (kecám, jedna paní ano, ale ona měla nějaké problémy a byla v nemocnici)
3)Studovala jsem KETO dietu asi dva měsíce, než jsem začala. Tzn. že jsem od srpna doma měla KETOFIT dietní boxy a začala jsem až v říjnu.
4)Měla jsem výhodu ve studiu materálů v AJ
5)Začala jsem se stravovat "pytlíky" - kaše, milkshaky, polévky, omelety, muffiny, čokoládové pěny,apod (velký rozdíl od Cambridge, tam holky měly jen milkshaky a polévky)
6)Držela jsem se striktně pravidel - jedla bílou a zelenou zeleninu, houby - asi 2 týdny
7)Začala jsem přidávat kuře, vejce, rybu, apod - další 2 týdny
8)Přešla jsem na potravinové KETO - tzn. že si stále udržuji 20g sacharidů na den
Mám vypočítané makra a snažím se jich držet, piju min.2 l denně - aspoň 1,5 Magnesie.
Takto v kostce, je to velmi "shrnuté"!!!!!! Je to velmi komplexní téma!!!!
Nicméně, já už jsem předtím byla na bezlepku, tak mi výpadek pečiva nevadil. Přílohy nemusím, hlavně, že můžu sýry, maso, oříšky. Zeleninu miluju, tak mi to vyhovuje.
Jak říká manžel, jde o to, že si to jídlo připravíš, naplánuješ.
Předchozí