"přiznávám, že jsem silně alergická na pasivní agresi a manipulaci, to mě k reakcím vyprovokovat dokáže."
Ano, to mám podobně.
Asi nejvíc mi vadí ten pohled raněné srnéčky, případně apel na to, co všechno dotyčnej pro rodinu dělá. Naštěstí se to v mém okolí nevyskytuje, ale asi by se mě v ten moment zmocnilo zvíře a doporučila bych mu, aby si za tuto cenu svou dobročinnost nabouchal do uší, že o ni nikdo nestojí.
Tyranie slz je hrozná věc, ale naštěstí na takovou hru musí být vždycky aspoň dva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.