Ve 29 letech mi vyšel test ve 12.týdnu 1:72. Na plodovou vodu jsem šla. Chlapeček měl DS a ve 22.týdnu mi vyvolávali porod. V rodině jsme nic neměli. Prostě blbá náhoda. Lékařka mi tenkrát říkala, že odběr doporučují, pokud je riziko nižší než 1:200. I ten sebepodrobnější ultrazvuk ti dá vždy jen nějakou pravděpodobnost. Po odběru plodové vody je to už ano/ne. Já bych šla, pokud bych postižené miminko nechtěla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.