"Mě by a možná i zakladatelku zajímalo, co tak dělá ženská běžně každý den."
Libiku, tak třeba u mě každý den není stejný - pokud jsem v práci, tak odcházím ráno v 7:15 se synem do školy, pak jedu do práce a vracím se domů ve 20:45, takže to se dostanu pak v noci už leda tak k tomu PC nebo čtení...takhle to mám dva dny a pak mám dva dny volno...to se toho stihne víc, dopoledne mám volné buď na nějakou práci doma, nebo si prostě dělám, co chci..., odpoledne vyzvednu dítě ve škole a pak do večera děláme všechno možné, podle období, počasí, nálady....teď v zimě většinou střídáme to puzzle s PC a TV...od jara do podzimu, když je hezky, tak jsme většinu odpoledne až do večera na zahradě...o víkendech většinou vyrážíme na nějaký výlet nebo akci...každý druhý víkend jsem celý v práci...ale zase mám volno i ve všední dny, takže si tu chvilku pro sebe vždycky najdu...včera jsem třeba většinu dopoledne něco uklízela, vyprala apod...a dneska jsem pro změnu celé dopoledne proflákala u knížky a PC - kromě Rodiny jsem hledala tip na dárek pro syna k narozkám, vyřídila pár mailů, pátrala po ubytování na letní dovolenou a tak různě