NAOPAK!! Libik. pochopila jsi mne velice dobře. Ano - poflakování po OC beru jako naprostou tragedii, ano - moje děti to opravdu nedělají. Ano - moje děti mají jiné zájmy, které se rozcházejí s natáčením nákupáku.
Co dělá Montysyn je mi i nadále fuk. Nepochopila jsem, že diskuse je o něm... Diskuse jsem se zúčastnila proto, že mám doma dva puboše a téma bylo směřované na aktivity mladistvých.. Zajímalo mi, jak jsoou na tom děti jinde. A žasnu... Ať si s ním Monty dělá co chce, moje dítě to není... rozumíme si?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.