Na téhle debatě je nejabsurdnější to, že u nás doma nikdo nijak zvlášť neoblibuje obchoďáky. Asi jedinej, kdo tam fakt chodí courat a očumovat výlohy je máma, která ovšem nebydlí v Praze. Jenže holt u jednoho bydlíme a jen proto, abych demonstrovala svou ušlechtilost nebudu jezdit přes půl města do kamennýho krámu. Takže třeba teď jsem byla koupit papír do tiskárny v OC, protože ho prostě mám blízko. S tím Tescem u školy je to to samý. Asi bych nespočítala, kolik jsem měla pracovních schůzek v OC, a taky jsem neměla potřebu těm lidem, co navrhli "OK, sejdeme se ve tři odpoledne na Smíchově v tý kavárně ve druhým patře" vykládat, že teda fakt ne, protože nesnáším obchoďáky.
Jo, chápu, že pro někoho, kdo je mimopražskej nebo bydlí v lokalitě, kde ty OC prostě NEJSOU může mít pocit, že co Pražák, to vymetač OC nebo že ti puberťáci jsou v ajfru z toho, že stráví půl dne zevlováním po obchodech. Ne, oni si tam choděj koupit jídlo, jdou tam do kina nebo na bowling/kulečník, protože MAJÍ TU MOŽNOST A MAJÍ TO KOUSEK. A že při tom nákupu bloumaj po prodejní ploše a hledaj, co ještě nejedli a co by chtěli ochutnat nijak nesouvisí s láskou k obchoďákům.