Dabo, já tě naprosto chápu, mám teď doma něco podobného...synovi bude za pár dní 10 a pokud je doma, tak buď vyžaduje naši pozornost a pokud ji nevyžaduje, tak je to proto, že kouká na telku...taky mu to moc teď neomezujeme, vzhledem k tomu, že manžel na tom není zdravotně nejlíp a je rád, když je chvíli klid...omezujeme jenom večer, do kdy jde od toho, teď třeba chodí spát kolem 21h, večer se kouká na Nova Gold na starší díly Chcete být milionářem? - on tyhle vědomostní soutěže docela hltá, stejně jako Kde domov můj apod..., nebo Pevnost Boyard, sem tam něco o přírodě, občas kouká i na nějaké ty dětské kreslené...dřív si doma víc kreslil a vyráběl, to ho teď trochu pustilo, ale úplně naštěstí ne...učit se s ním doma nemusíme, úkoly mívají, ale krátké, škole věnuje denně pár minut, víc než 20 ne...u počítače bývá minimálně a za odměnu, když má všechno hotové, ho někdy nechám chvíli hrát na mém mobilu nějaký simulátor autobusu, z toho je nadšený a zatím to na něj funguje jako páka, když se mu nechce něco dělat
, předtím nefungovalo prakticky nic...