"Mělas víc přitáhnout k rodině" (hláška mé ex-tchyně) a další úžasné věty typu "Mělas ho víc zapřáhnout doma" (to se objevuje často i tady na rodině)
ale zatím mi nikdo nevysvětlil jak se to dělá, aby dospělý svéprávný chlap dělal něco co udělat prostě nechce notabene ve chvíli kdy se děsně a "konečně opravdově zamiluje" a vznáší se na růžovém obláčku
asi jsem tedy neschopná, ale nedokázala jsem k výše zmíněnému mého ex přimět ani když tu milenku (asi) ještě neměl, natož když už ji měl, to jsem pak ve srovnání s madam úžasnou byla jen tím větší a děsná fúrie a samozřejmě naprosto hrozná manželka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.