Mandelinko, omlouvám se že se přiživím na tématu a na Tvojí nabídce. Já ted taky hledám práci v administrativě - pouze na zkrácený úvazek. A je to bída s těmi platy..... potřebuji práci v Ostravě. A fakt bída. Doteď jsem dělala v nadnárodní velké firmě (skandinávská IT .... možná to napoví - nechci psát přímo název). A dělala jsem tam skoro sedm let (bohužel bylo propouštění, tak jsem byla odejita z org.důvodů). Ale i tak jsem to brala jako dobré místo, vzhledem k množství nabízených benefitů (nejdůležitější bylo pro mě 3x týdně home office, jinak pružná pracovní doba). ale i tam jsem měla na plný úvazek 22tis hrubého. Pokud bys věděla prosím tě o něčem v Ostravě - na zkrácený úvazek (ideálně 5-6hodin denně), prosím napiš. Poslala bych Ti svůj životopis. Děkuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.