M, okud jsou tak spokojeni, jalo ze zpocatku pani rikala neco jineho....tak jo. I i kdyby ne, tak ja se o nej starat nastesti nemusim....tak mi to vubec muze byt ukradeny, svou matkovskou misi jsem splnila. A taky nemame uplne vsechny deti standardni. Jen me trochu desi byt otrokem toho ditete....kdyz pak clovek muze i videt pokracovani toho vseho, kdyz je to dite vetsi...zrovna mi psala znama, ze na ni vytahl synek muz....rozbil suplik a jeste nejake veci... je to jedno zdeti bez nejak nastavenych hranic odmalinka....tady se nepostavily ani p par let potom. Navi dalsi dite vyrusta velmi podobne. Rika ted, ze kluk musi z domu. Je mu 12 a kus
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.