Mrakova "To jste děti na začátku nechali vyřvat, nebo vám usnuly po chvíli bez pláče? Já bych ho zatím nenechala vyřvat, i když bych samozřejmě brala, kdyby si lehl na postel a časem sám usnul. Doufám, že k tomu časem dospěje sám."
Jako jentak - já taky nenechala vyřvat, neměla jsem to srdce. A přesně - uspávání bylo rychlejší než rozdrážděné uplakané dítě. Chvlíli jsem u něj poseděla, někdy držela za ruku a za 10-20 minut spalo. Asi ve 3 letech jsem začala vysvětlovat, že odejdu vedle a šlo to po dobrém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.