Já bych skoro řekla, že je to přehnanou masírkou, jak kojit musí, jinak svému dítěti ubližují. Pak se vystresují a problém je tu. I já se nechala u prvního zblbnout. Mlíka jsem měla hromadu, ale ani pod bedlivým dozorem dětské lékařky, že "všechno je správně" malý po půl hodině nevypil nic. Prostě to neuměl. Tak jsem odsávala a krmila z lahvičky. Tři měsíce šíleného stresu. Doteď si z jeho prvního čtvrt roku nepamatuju nic než odsávačku. Pak jsem naštěstí dostala střevní chřipku, přišla o mlíko a nasadila Sunar. To byla najednou pohoda s miminkem... U druhé jsem byla rozhodnutá nenechat se zblbout a už předem jsem se přpravila na to, že to nejspíš nepůjde a pojedeme v umělým mlíku "dyť já na něm taky vyrostla". No a dcera sála jako drak, krmila se ochotně a šikovně a bylo to super.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.