Přidat odpověď
Ahoj Rodinkářky,
tento film ve mě odjakživa vzbuzuje emoce. Zajímavé je, ať jsem se zeptala na názor kokhokoliv, mužů i žen, odpověď byla stejná..chudák chlap.. Zajímá mě jaký máte názor na chování Alexis vy???. Samozřejmě byla to psychopatka, o tom žádná, ale berme to, že by to bylo "jen o tom"že by ho stále chtěla kontaktovat, volala by jeho ženě a chtěla s ním dítě..taky si myslíte, že je hodna odsouzení? Proč? Znamená to tedy, že ženatý, když vesele zahne s nezadanou, tak ona má to automaticky dle nějakých nepsaných pravidel pochopit, že si brouček chtěl jenom užít a ona má vyklidit pole, protože je štastně ženatý..že je jen vlastně prostředek k ukojení. Kdyby byl tak štastně ženatý, tak by s ní nebyl, jak Alexis potokla...tak o co go? Přiznávám, že jsem ji do určité míry fandila..Proč mají ženy tendenci se chlapů i když jim zahýbají, jich zastávat a z milenky, kterou třeba aktivně oslovil a pak s ní měl sex, děvku hnusnou, s kterou si to chci vyřídit. Ten chlap je přece taky děvkař a hajzl.Takže myslíte, že Alexis chování by bylo v trochu jiném měřítku úplně mimo?
Předchozí