Na podobnou přestavbu mám hrůzostrašný vzpomínky. Přes den byli na WC a v koupelně zedníci, měla jsem po okolí vytipovaný místa, kam se dalo jít na záchod. Např. na kole do lesa nebo na polikliniku. Všechen nábytek byl v jedný místnosti. Byly akorát tropický vedra, nechali jsme otevřený okno a šli do kina. Mezitím se přihnal přívalový déšť, po návratu jsme zjistili, že dělníci nechali uvolněný okap nasměrovaný právě do té jedné místnosti, takže všechna voda se valila oknem právě tam. Pod vším tím nábytkem byl koberec na dřevotřískové podlaze. Volala jsem kamarádce, která má vysavač na vodu, jestli mi ho půjčí (nejdřív jsme vodu nabírali lopatkou, ale pak na dokončení úklidu) a ona mi řekla, že ne, ptž chce zítra luxovat. Asi za měsíc mi vypadalo na hlavě kolečko vlasů, prý od nervů, no nedivím se. Ale zase to dorostlo
Řekli nám, že to bude do konce prázdnin, ha ha, ještě když šla dcera do tanečních, jsme šaty a boty hledaly v nějakých bednách od banánů, pamatuju si, že zrovna vypnuli proud a hledala jsem to po tmě.
Tak ti přeju, ať vám to jde líp