Alco, napsala jsem část, což rozhodně neznamená všichni. Pokud někdo napíše rozumný argument, zamyslím se nad ním a vím, že tato problematika není černobílá. Ve mě se to taky trochu bije, protože vím, že v jiných oblastech jsem pro zachování starých dovedností (tvůj dobrý příklad s tkaničkami). Jak jsem ale napsala - ve škole mi vadí upřednostňování formy před obsahem. Dcera se spojité písmo naučila sama - aby moc nevybočovala z řady. Učitelka jí v tomto nechala volnost a tak dcera píše úkoly a zápisky pěkně psacím, ale jak přijde na diktát a musí psát rychleji, vrátí se svému tiskacímu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.