Tak u nás manžel na kole nejezdí vůbec a já vyjedu tak 3x do roka...přesto helmu samozřejmě mám, přišlo by mi divné ji u dítěte vyžadovat a sama ji nemít...a předpokládám, že by mi dítko samo řeklo, že bych ji měla mít taky....účes neřeším, většinou stejně jedeme na kratší vyjížďku a nikde ji nesundávám a i kdyby tak co, lepší mít hlavu v bezpečí...předpokládám, že přímo z kola nikdo nejde na nějakou společenskou událost a někde v restauraci na obědě tím určitě nikoho nepohorším...a i kdyby, tak mi to může být jedno, je to moje hlava, ne jejich...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.