| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Letos mi bude 42 a chci pokračování toho tetování, co mám na zádech.

Názor Z+2 mě rozesmál. Je x nepotetovaných žen, dívek, které se chovají jako prostitutky, ale nemají tetování, tudíž jsou asi cajk.

Jako já nikomu neberu názor, že se mu tetování nelíbí, tak nikomu nevnucuji, že nějaké mám. Před pár týdny jsem seděla u stolu se 3 chlapy, kteří nemají na kůži ani čárku a vedli jsme hodinovou debatu proč já jo? Proč ho mám zrovna na zádech a na boku, kde si na něj nevidím?

Moje tetování má pro mě svůj význam.
Mám ho pro sebe, ne na koukání, na chlubení ani nějaké šokování.
Při seznamování ho nahlásím, abych případné zájemce - odpůrce neobírala o čas.
Jak bude vypadat v mých 70ti letech apod. neřeším. Sory jako, jak tu někdo napsal, v tu dobu budu mít úplně jiné starosti. A mám ho na místech, kde svůj tvar nezmění, jen bude možná víc vrásčité.

Chodím oblékaná normálně, takže bohužel nesplňuji ani tu zmínku tady, o jakési image ..... podle toho, jak se oblékám bych měla poslouchat i jinou muziku.

X lidí, který znáte a máte kolem sebe tu kérku má a vy o ní nevíte. Může to být kdokoliv s jakoukoliv profesí.

Je to stejný jako, proč kamarádka je vegetariánka a nikomu to nevnucuje, její dítě jí maso, baví se se mnou, masožravcem. Hlídá si očkování apod. A jo, vlastně má taky tetování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.