Moniko, pěkné téma
![:-)](/g/s/0.gif)
....i když já jsem asi doteď nikdy nedospěla do stádia, že bych měla touhy někam od rodiny vypadnout pryč, možná tak na týden bych si to dovedla představit, ale 3-4 týdny by pro mě byly moc dlouho...já jsem člověk, který rád sdílí s blízkými svoje zážitky a přesně vím, že by mě to bez nich tolik nebavilo a bylo by mi líto, že to nemůžou vidět/zažít oni se mnou...nebo si dokážu představit, že bych jela s nejbližší kamarádkou... Ale kdybych uvažovala o tom týdnu úplně sama, což by možná zase až tak špatné nebylo, tak bych si asi vybrala nějaké malé pěkné městečko s památkami a krásnou přírodou kolem, nejlépe někde poblíž hor...ideálně penzion s dobrým jídlem a krásným výhledem na hory a třeba nějaké jezero...nevím přesně v jaké zemi, ale dokážu si to představit i klidně někde v Čechách...chodila bych po městě, pozorovala cvrkot, nebo šla někam za kulturou, courala bych okolní přírodou a večer bych seděla s knížkou venku a nebo jen tak a pozorovala, jak se postupně stmívá, všechno utichá a zklidňuje se, barví se nebe a mraky...prostě bych jen tak zírala na tu krásu...brzy bych spát asi nechodila, po večerech bych si buď četla, nebo zkoukla nějaké filmy, na které se dlouho chystám a nějak není čas a příležitost... Ale fakt by mi víc než bohatě stačil týden a pak už bych se hodně těšila domů, ke svým klukům