Přidat odpověď
Tak jistě, pro každého ten termín znamená něco jiného. Já teda jsem to s tou 50 nepochopila - Já pracuju 17 let v oboru a do 50 mám ještě dost daleko (8 let), tak mi nějak uniká, těch 13 let doma a co těch cca 10 let před tím - nejspíš nějaká praxe a zkušenosti tam budou.
A neplácám do větru, hledali jsme několikrát přesně takovou osobu na pozici asistentky projektu a nebyla nutná ani praxe,ani znalost oboru, ani krása ani mladý věk, ale přesně ty jazyky a organizační schopnosti a práce s PC. A často ty asistentky po tom roce mají možnost jít dál v oboru. Ale samozřejmě nemusí, zkušená asistentka je poklad.
A mám kamarádku menší, podsaditou, s postavou asi jako popisuje zakladatelka a o práci teda fakt nikdy nouzi neměla, ač byla jen sš, tak práci v bance získala snadno i v odlehlém regionu. Je veselá, schopná a komunikativní. Nechápu, proč by každý kdo nedosahuje ideálu ať postavou či krásným obličejem nebo i vypíglovaným oblečením, měl být nějak handikepován, naopak jsem často měla pocit, že k takovým lidem jsou spíš předsudky. Asi i dost záleží na oboru ale nechápu to shazování
Předchozí