Reakce studentky mě přijde naprosto v pohodě, u nás by to probíhalo stejně. Reakce tchánovců mě přijde jako urážení se kvůli malichernosti.
Já mám fajn tchánovce, ale stejně s nimi komunikuje převážně manžel. Já s tchyni pokecám na osobní návštěvě nebo ji občas pozdravím na skypu (kde s ní mluví hlavně manžel), ale prakticky nikdy si netelefonujeme ani nepíšeme esemesky. Prostě nevidím tu potřebu. Stejně tak já komunikuji s vlastními rodiči a manžel jim sám od sebe nevolá, i když spolu taky vychází dobře. Vlastně se divím, že se tomu někdo diví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.