Navíc po měsíci se teprve začne pořádně stýskat. Mně zemřela teda "jen" babička, ale velice jsem ji měla ráda. Měsíc jsem byla jako praštěná, otupělá. Až pak to opravdu dolehlo. A doléhalo to první rok každou chvíli, pak ale ještě několik let dost často. Kolikrát jsem musela jít vrátit oblečení, protože jsem ho šla ukázat babičce a až u dveří mi došlo, že už tam není. Já bych asi prášky nebrala. Myslím, že je důležité, aby ty emoce proběhly. Cítím s tebou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.