| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

S tou stylizací na FB je to podle mě trochu jinak. Jasně, že tam většina lidí nedává fotky, na kterých by vypadali hnusně nebo trapně, ale není to primárně místo, kam by lidi dávali fotomontáže, kde se vyřezávají z fotek od Mácháče vkládají na pláž na Bali.
Podobně jako Buchli tam mám rodinu, spolužáky, kamarády, kolegy; kromě pár lidí z Rodiny a "aktivistů" v různých organizacích ty lidi osobně znám. A ti reální lidé tam mají reálný životy; když sportujou, mají tam fotky ze sportu, když cestujou, tak z cestování, když rádi vaří a jedí, dávají tam fotky jídla atd. atd. Píšou tam nějaké myšlenky, postřehy, dávají tam vtipy nebo sdílí články, který je zaujaly a na který chtějí upozornit.
Tohle je to ukotvení v reálným životě, o kterým psala Alraune. Ona i ta stylizace je "normální" jen do určitý míry. Ubrat si slovně deset kilo prostě není totéž jako si ubrat metrák. Stylizace není nic divného ani závadného, málokdo nepodlehne pokušení se někdy někde neudělat lepší/hezčí, dokud to nepřekročí hranici jasné lži. I když to samozřejmě může být psychiatrická diagnóza, vyfabulovat si kompletně odlišnej život. Jako s tím PhotoShopem - vyretušovat si akné z vlastního obličeje je jiná liga než někde sebrat fotku úplně cizího člověka a tvrdit, že jsem to já.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.