Alraune, 17 a 19 a když jsem tu asi před dvěma měsícema napsala, co nosí staršího syna spolužáci i on, tak jsem se dověděla, že nejsou normální.....a je to dědkovské.....
Chodili totiž v kožených vycházkových botách(sportovní boty čtvrtáci nenosili skoro nikdo, nebo vyjimečně) a takovém tom manšestrovém saku...., nebo od obleku.....a v zimě jich 3/4 lítala v kabátě a neměli bundy(protože díky tanečním zjistili, že kabát je super).....a pak další zajímavost, chodí v zimních botech....což jsem se dověděla, že též není normální......
Takže já mám jen jeden problém,.....nemá vlastní kabát a dělí se o něj s manželem, protože chce stejný a já ho nemůžu sehnat....
Syn byl před 14dny na pohovoru na brigádu(co bude mít v srpnu) a šel v obleku.....vůbec to neřešil. Prostě si ho vzal. On v něm totiž chodí rád a je mu pohodlný.
ZA to už třetí týden lítá na brigádu oblečený jak bezdomovec, smrdí olejem a je spokojený, obuv má farmářky....
z hrůzou jsem zjistila, že si to nedal ani prát, každý den...jen si to větral. Prala jsem to až v pátek....
Takže je nechám dýchat a nebudu jim vnucovat věci typu.....2x ročně nákupy oblečení(nebo kolikrát je to normální), když už nyní ani tolik nerostou a před tím to bylo potřeba ještě častěji.....
Oblíknout podle potřeby se umí a víc si myslím, že není potřeba řešit.