Určitě pryč ze staré práce. Člověk nemládne a čas strávený s menšími dětmi se už taky nikdy nevrátí. Taky jsem si to loni uvědomila a zariskovala jsem a po 17letech jsem letos odešla z něčeho podobného. Udělala jsem si kurz a vzali mě na místo, které jsem si moc přála. Taky budu mít určitě o těch 5tisíc méně, ale volné víkendy, většinou ranní a osmihodinová pracovní doba, slušné jednání, fyzicky podstatně lehčí práce a další výhody, což mi za to stojí. Už jsem si řekla, že nebudu dělat o víkendech 12h směny a manžel s dětma taky chodili sami všude možně na výlety a tak a já musela být v práci a bylo mi to líto. Ať se dobře rozhodneš, držím palce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.