Přidat odpověď
Evelyn, kdo tvrdí, že tancem se nedá shodit? Vždyť je to pohyb, celkem i náročný. Mně by stačily pravidelné procházky, abych zhubla. Já byla štíhlá, dokud jsem se mohla chovat přirozeně. Jak jsem byla nucená v práci sedět 8-12 h denně, pod tlakem, celé víkendy se stresovat a raději lehce pracovat, aby toho v pondělí nebylo moc, nebyl čas ani na tu procházku.....ne, že bych se nesnažila, ale do toho 3 děti (celkem hodně nemocné), lenošný muž, a můj pocit zodpovědnosti, sem tam úraz - šlachy, vazy, takže pohybové omezení.
Poslední těhotenství mne dorazilo....
stres, málo pohybu a chutě na sladké v důsledku toho všeho, to je můj problém.
Naštěstí hodně stresu jsem odbourala odchodem z manželství a dávám se dohromady - ještě ty šlachy doléčit a budu zase schopná se doufám vrátit do normálu - kdybych k tomu ještě tolik tancovala, co ty, jsem štíhlice hned :)
Moje teta je celoživotně štíhlá, ale má zachovanej takovej zdravější životní styl - zahrádka, nákupy a cesty na kole, protože neřídí, dovolené u moře celkem pravidelně, koupaliště pravidelně, vztah k jídlu nijak přehnaný, při stresu nejí (měla těžký život).
Moje máma, její sestra bývala taky hodn štíhlá, ale při chronickém stresu ztloustla a přestala se hýbat (jiný příběh než umě, ale podstata je stejná), bohužel to nedopadlo dobře, obezita je velká, v 65 už nemá moc síly s tím udělat.
No a spousta kamarádek z gymplu je stále stejných - ale většinou sportují, ikdyž ne kvůli postavě, ikdyž by třeba neřekly, že sportují, ale prostě mají dost pohybu - plavání, kolo, brusle ....
Předchozí