jak souhlasím. Já myslím, že řešit tisíce na daních s vysokým příjmem je směšné. U lidí co si dokáží vytvořit dluh na sociálním, pak úplně komické. Buď se vnímám jako schopný a bohatý a toho součástí je v naší společnosti být solidární. Nebo mi jde o každou korunu a nestydím se kvůli ní obrat děcko v kojeňáku a pak optimalizuji daně a stěžuju si na stav světa. Já myslím, že každý má možnost se stavem něco dělat. A komu se stav nelíbí, měl by ho jít zlepšit do politiky. Já vidím posun k lepšímu. Mafiánský kapitalismus je pomalu nahrazován sociálním státem a já jsem za to rád. Jsem rád, za všechna EET a podobná opatření, které narovnávají stav. Kdy nepoctivost je komplikovanější. A že všechno není dokonalé? No není a nikdy nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.