Přidat odpověď
Kudlo, krásný příklad manipulace naprosto profesionální lhářky a manipulátorky.
"nálepkování (nadávky do lhářů a manipulátorů, u lidí, s nimiž je "ve při", aniž by byl schopen říct, v čem přesně ten člověk lže nebo manipuluje)" nalepkování samozřejmě manipulace je. Sice relativně přímá, ale dělá ji každý. Je to systím zjednodušení. Ale ty v tom popisu úmyslně překroutíš pravdu. Oba i všichni ostatní v diskusích ví, že v čem lžeš a jak manipuluješ jsem ti napsal 100x. Takže tohle je další čirá lež i dle tvých pravidel.
- časté variace na téma, že kdo si nemyslí X, je úplně hloupej (přičemž X je často úplnej nesmysl, ale to je v tomto kontextu jedno, podstatný je to, že jakoby už dopředu "vyřadí" lidi, co by si náhodou mohli myslet něco jinýho)
Kudlo zase v tvém duchu překroucená polopravda. Já nepíšu , kdo si nemyslí tohle je hlupák. Já píšu kdo si myslí tohle je hlupák. Rozdíl malý, ale důležitý. Označuji tím nějaký názor za hloupý, Například když Kat tvrdí , že v NHL je víc vysokoškoláků než v NBA a vyvozuje z toho závěry. Přestože to evidentně je obráceně a předpokládám, že to všichni musí vědět.
A ano je to manipulace.
"dvojí metr" hrubé urážení oponenta, ale urážení SE kvůli nicotným příčinám, nedej bože už pokud se oponent nechá vyprovokovat k ostřejší reakci.
Kudlo zase lež a manipulace. Nikdy jsem se neurazil. Nikdy, nedělám to a v diskusích nemám proč. Ve skutečnosti reaguju na jednu z 10 urážek co tu zazní na mou adresu. Cíleně a ano reaguju na tvé polopravdy a překrucování toho co ostatní píšou. A díky tomu i na podobné jednání dalších. Protože by nebylo fér na to upozor%novat jen Tebe. Ale ty to máš zažité. Pravdu používat neumíš a diskutovat bez překrucování názoru druhého evidentně nechceš.
A tohle je čirá ukázka toho jak jsi prolhaná manipulátorka.
Předchozí