Mám Panasonic, vzduch - voda. Celkově jsem spokojená. Jen bylo dost složité to vyladit, ale to bude dáno konkrétními specifiky mého domu.
Žádné revize nedělám, nejsou povinné a zatím jsem neměla potřebu nějaké kontroly.
V přízemí mám podlahové vytápění a jsem spokojená. Nízká sazba za elektřinu je dobrá věc, ta mi ušetří hodně. Platím kolem 4tis měsíčně, ale barák je obrovský a mám hodně "energeticky" náročnou domácnost.
Podlahovku tedy pouštím jen až jsou velké mrazy, v okrajových měsících topím klimatizacemi, což je taky tepelné čerpadlo vzduch-vzduch.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.