Mám pohodlné rodiče, takže pro ně byly kroužky spíš opruz - musí se platit, příp. tam menší dítě vozit... Takže jsme měly jen ty méně náročné. Chtěla jsem hrát na klavír - zamítnuto, gymnastiku - seš moc tlustá. Nejmladší sestra zas byla moc šikovná, báli se, že jí bude dělat vrcholově a nevyroste. Nijak tím netrpím, ale svoje dítě víc podporuju. Teda klavír jsem jí zatrhla taky, má problémy ve škole + sport, nezvládala by cvičit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.