Přidat odpověď
"Konzervo, jednoznačně. Některé to nepřiznají, ale pro naprosto většinu jsou. Ligovej fotbalista prakticky nenarazí na holku co ho odmítne. Ne nadarmo si vybíraj to nejhezčí a nejatraktivnější co se po Česku pohybuje.
Že se vyzobané slunečnice dlouho po odkvětu budou ofrňovat a tvářit se, že ony by nikdy v době, kdy o ně žádný fotbalista ani nezavadí pohledem na věci naprosto nic nemění. To je jen zbytečná zhrzenost."
Nesouhlasím s tebou. V mé sociální bublině nebyly a nejsou fotbalisti těmi nej idoly. Resp. v době mé puberty by se mělo mluvit spíš o hokejistech, protože fotbalisti byli v té době až za nima. A to ani když jsem byla já mladá ani mladé holky, které mám kolem sebe teď. Ne že bychom neměly idoly. Měly, ale byly to hlavně herci a zpěváci. Takže kdybych si jako mladá měla vybrat mezi Belmondem a Jágrem, brala bych Belmonda. Kdyby si měla vybrat moje neteř mezi Bíbrem a nějakým čutálistou, brala by Bíbra.
Fotbalisti jistě mají svoje obdivovatelky, ale většina žen to fakt neni. Obecně myslím, že herci a zpěváci jich budou mít víc.
Předchozí