Přidat odpověď
před pár týdnyy jsem zrovna vyhazovala 2teflon.pánve - už byly teda i ppškrábané a víc bych to do domácnosti nechtěla,protože to fakt není vůbec vhodný materiál po zdrav.stránce pro přípravu jídla.Ono i když děláš s dř.vařecha a snažíš se to nepoškrábat,tak se částečky stejně uvolnují.
A koupila jsem si 2 keramické a jsem velmi spokojena,nepřipaluje si mi nic,dělám na nich s pár kapičkami oleje.
A nebo jsou potom vhodné smaltované.
Litinu jsem nechtřěla,je zbytečně těžká a nerez pánve vím,že se připalují a hned mě na to taky upozornila prodavačka,aniž bych se teda ptala.
K těm andulkám a domácímu ptactvu: jsem četla,že se vůbec nemají chovat v kuchyni,kde se vaří,protože jim všechny ty výpary velmi škodí na plíce - až tak,že po nějaké době zdechnou.
Předchozí