Přidat odpověď
No ideál patrně neexistuje. Mně asi nejlíp slouží nerez.
GreenPan je se přepálí strašně rychle, ten nebrat. Nejlepší keramická pánev, co jsem kdy zkoušela, je Mauviel, ale taky ta nejpoužívanější už po cca 4 letech prostě není nepřilnavá. Je hodně drahá. Litina je úžasná, leč těžká, takže po ní člověk denně nesáhne. Je to taková radost o víkendu. Teflon už mi nesmí do domu. (Oukej, jedno Ingenio mi tu přežívá a vytáhnu ho cca 4x za rok na Tarte Tatin). Ty kamenné vnitřky nádobí jsou nesmysl, protože chemicky reagují s jídlem. Prý jsou bezvadné železné pánve, ale já nejsem dost disciplinovaná, takže by mi asi zrezla. Inertní je asi jen sklo...ale to mám max. na pečení. Nějak si nedokážu představit mávat tu se skleněnými hrnci.
Předchozí