| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A tak normální pšeničná mouka je taky z většiny škrob, ne? :-)

Mně se osvědčilo dávat do moučných věcí ingredience, které drží vlhkost - ať už vejce (pro vás teda nepoužitelný), nebo ovocné pyré, podmáslí či kefír, drcený len, psyllium, pohankovou mouku.... Obecně se na BL velice snadno převádí recepty, kde je mouky tak jako tak málo ve vztahu k ostatním ingrediencím.

Experimentovat se mi naopak vyplácí, většinou je to k jídlu.
Chleba momentálně děláme kvasový, z rýžové a pohankové mouky.
BL směsi používám minimálně, mám dobrou zkušenosti se směsmi Adveni, zejména Bake-A-Cake.

Ale souhlasím, že je fajn tvořit jídelníček, který nestojí na pečivu a buchtách. Hrnec rýže nebo jahel se uvaří v podstatě sám a v předstihu a snídaně nebo večeře se z toho chystá jedna radost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.