Přidat odpověď
Zko, že má nějaký příspěvek v diskuzi nejvíce kladných ohlasů neznamená, že je správný. Existují i ženy submisivní, úzkostné, nebo jenom hodné až hloupé, které nejsou schopny odpor projevit adekvátním způsobem, je jim to trapné nebo z jiných důvodů. Já jsem taky člověk, který reaguje hned a možná dost často nepřiměřeně útočně, protože jsem háklivá na svoji osobní zónu a nesnáším jakékoliv společenské olíbávání, objímání a jiné projevy fyzické blízkosti od lidí, které v té zóně mít nechci. Ale vždycky se budu stavět i za ty ženy, které to nedokážou. Mám řadu kamarádek, které s odporem někde na akci otírají pusu, na níž se vyřádil poloožralý seznamovač, a nejsou schopné pochopit, jak jsem si udržela odstup a seznamování fyzicky neproběhlo. Jsem schopna i říct, sorry nelíbám se na seznamování, když to nějaký idiot nechce pochopit a i přes moje odstoupení se na mě dál vrhá. Ale jsem vnímána s tímto jako podivín! Všichni berou do určité míry jako normu, že se ženy nechají otlapkávat, olíbávat atd.
Předchozí