Přidat odpověď
Jahalo, v tematu bylo krome toho i o reseni. Reagovala jsem na celek -
"Tchýně bez dohody s námi zaplatila synovi plavání (doprovázela ho na první hodinu, kde vystavili fakturu, nebylo třeba platit hned). Nyní se cítí povolána řešit napjaté vztahy mezi synem a lektorkou. Chce si s lektorkou promluvit a říct jí, ať je na syna "hodná"."
Ja proste takovy problemy vubec nechapu. Uz jako matka jsem mela vyreseny (teda nebylo nijak nutny vubec to diskutovat - v nasem pribuzenstvu je to tak nak vzity: rodice jsou rodice, kdyz babca jde s ditetem,zaplati/nezaplati/prinese domu a vyrovname se. Citit se povolana jako vubec neexistuje - at je nutne neco resit nebo ne. Eventuelni neshody bud resi rodice, nebo babcu pozadaji na zaklade nakych fakt, ale abych se vrhla do reseni, ackoli s ditetem chodim JENOM ja (=babicka)to ani nahodou, Probrala bych to se svym didetem=rodicem a bud mne pozada, nebo resi. Ale jako priojit s hotovou veci "tak jsem vam to vyresila, a je to takhle…"? (jakoze treba tahle babicka ani uz nechodi, jak psano, tak to uz j uplne na hlavu - matka bude stat vedle a babca bude resit???),
Předchozí