Máte někdo zkušenost, jak dlouhou má trvanlivost čerstvé ovoce namočené do čokolády? Viděla jsem někde kytice z ovoce (napíchané na špejle, různé vykrajované tvary a pod.) a láká mě to zkusit vyrobit pro oslavence. Jenže oslava bude v sobotu a to už připravit nestihnu, takže bych připravovala v pátek a mám představu, že třeba jablko nakrájím na klínky a namočím celé do čokolády. Bude to pak v sobotu ještě dobré? Že by třeba ta čokoládová vrstva to trochu chránila?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.