Ahoj, chtela jsem jenom informovat o projektu Homesharing sdruzeni Deti uplnku, se kterym jsem se setkala na webu Respektu. https://www.detiuplnku.cz/cs/homesharing/
Jde o hledani dobrovolnickych rodin, ktere by mely zajem odlehcit v peci rodinam s autistickym ditetem, navazat s nimi vztah a starat se o nej treba par hodin tydne. Prijde mi to jako uzasny projekt, ktery by mohl hodne pomoci hlavne takovym lidem, jako je treba Risulka. Zatim tedy jen Praha a Stredocesky kraj.
Jak se vam napad libi? Cetla jsem v Respektu par clanku Petra Tresnaka o zivote s autistickym ditetem a musi to byt tak neuveritelne narocne, ze si to nedovedu vubec predstavit ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.