Já mám tu zkušenost, že jsem s dcerou byla v PPP U nové školy ve Vysočanech. Měla jsem podezření na nějakou poruchu učení a chtěla jsem konzultovat přechod na 8G. Za mě můžu říct, že to tam proběhlo úplně v pořádku. Nejprve pohovor a zjištění, co od návštěvy očekáváme. Psycholožka nás objednala na jiný termín, kdy jsem dceři dala s sebou svačinu a strávily spolu asi 3 hodiny.
Po tomto sezení jsem dostala zprávu, která mimo jiné potvrdila mé podezření na dyslexii i doporučení. U dcery už u této návštěvy zůstalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.