Přidat odpověď
Romano, když tě tu vidím, myslím, že jsi se někde zpátky v diskuzi ptala, jak vidím rozdíl v bydlení na sídlišti a v Dejvicích...nedá se to moc srovnávat, protože v každém místě jsem bydlela v jiném období, vyhovovalo mi v podstatě obojí - nejdřív jsem bydlela odmalička asi do 25 let na Jižním Městě v paneláku, metro pár kroků, škola taky, doktoři, obchody...nechybělo mi tam nic...pak jsem se stěhovala za manželem do Dejvic (kousek od Kulaťáku) a tam činžák, třetí patro bez výtahu, na metro pár kroků, do práce jsem to měla blíž, dítě jsme tehdy ještě neměli...taky mi tam nic nechybělo, do centra kousíček, což z toho Jižňáku to bylo metrem taky 20 minut v pohodě...a pak jsme si zrekonstruovali malý domek na okraji Prahy - tady je sice všechno trochu dál, autobus nám staví sice pár kroků od baráku, ale o víkendu jezdí jednou za hodinu, přes týden má nejkratší interval 15 minut - na metro a pak ještě někam metrem...ale zase je tu klid, zahrada a s dítětem se tu žije fajn...do školy tedy dojíždíme MHD, ale jinak tu taky máme v okolí co potřebujeme, sice ne pár kroků, ale taky ne hodinu...
Předchozí