Zdravím všechny. Mám poměrně netradiční dotaz pro angličtináře. Chci se kvalifikovat jako učitel AJ na školách, ale mám již vystudovaný neučitelský obor s titulem Ing. Podle par. 12 mi stačí doplnit DPS a didaktiku angličtiny a splnit zkoušku s úrovni angličtiny C1.
To by nebyl problém.
O co mi ale jde - jak se ředitelé dívají na takovéto vzdělání oproti klasických pěti letům na pajdáku ? Samozřejmě se mi moc nechce studovat dalších pět let od začátku, tak chci jít touhle cestou a chtěl bych učit spíše na sš. Mám šanci si najít práci i touto (byt plně legální), ale netradiční cestou? Díky za názory
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.