Přidat odpověď
Kat, mne se nechce to diskutovat, mas to jak to mas, ja to mam jinak. Ja s rodicema ve skole nediskutovala, co s nima maj delat. Delala jsem to JA - jsem to popsala v jinym prispevku. NIKDY jsem rodicum nevolala domu, ze jejich parchant to ci ono - vedela jsem, jak to vyresi (rodice pristehovalcu, co jsem ucila svedstinu, deti serezali a bylo vymalovano, jak pak mela ve skole problemy navic, protoze jsem na ne "zalovala" a tim padem jsem prisla o jejich duveru.) Resila jsem to tak, ze PREDEM jsem vyuzila situaci, kdy jsme nejak diskutovali, co a jak. Takze se snazili, dostala jsem to x-krat zpatky - citili, ze maj nekoho, kdo je vyslechne a respektuje A PORADI, KDYZ POTREBUJOU. Na skole na muj popud jsme zacali 2 hodiny tydne pro vsechny sedmaky "zivotni kompetenci" - kde jsme diskutovali totez ve smichanych skupinach, ne jen pristehovalci.
A muzu rict, ze jsem se v Tech diskuzich naucila fantasticky hodne, jak na dite - jak to dite uvazuje a v prevazny vetsine nedela nic naschval, ale nauci se provokovat, aby neceho dosahlo. Ze dosahne neceho, s cim nepocitalo, je ovsem jina vec. (nezamenovat s "volanim o pomoc").
Předchozí